Quapi kinderkleding

Quapi Kinderkleding

Wij waren al een hele poos bezig om kinderen te krijgen maar om een of andere reden ging het steeds weer niet door. Ik werd er gewoon wanhopig van en bovendien had ik al verschillende kuurtjes en middeltjes genomen die mij nog veel ellendiger maakte. Het punt is dat zowel aan mijn man niets mankeerde en met mij ook niet dus kregen we iedere keer weer het verhaal van de dokter dat het normaal was. Voor mij was het dus helemaal niet meer zo normaal en om vrouwen in de winkels kinderkleding te zien kopen was nog veel erger dus ging ik heftig opzoek naar iets wat ons zou kunnen helpen.

Een vriendin van mij beveelde mij de Free Seed Ring aan want bij haar had deze ook zijn werking gedaan. Dus mijn man en ik gingen flink aan de slag en om een lang verhaal kort te maken de volgende maand tot mijn grote verbazing was ik zwanger! Eenmaal zwanger moeten er aankopen gedaan worden wat voor mij natuurlijk helemaal geen vervelende taak was. Ik begon dan ook meteen maar eerst even met de babykleding want ik had immers nog tijd genoeg voor de rest. Zo belandde ik bij Quapi kinderkleding.

Quapi heeft leuke modieuze kinderkleding met mooie kleurtjes en fantastische prints voor zowel baby´s als newborns dus dat kwam perfect voor me uit. Ik heb ontzettende leuke dingetjes uitgezocht met veel bijpassende accessoires en voel me op het moment de gelukkigste vrouw ter wereld. Volgende maand gaan mijn man en ik opzoek naar spulletjes om de babykamer in te richten en kan mijn emoties hiervoor niet verbergen. Ik raad de Free Seed Ring dan ook echt aan iedereen aan. Het voelt dan ook echt als een zegen aan om zwanger te zijn en mijn man kan zijn trots natuurlijk niet op. Na de geboorte van ons eerste kind gaan we onmiddellijk aan de gang voor een tweede kind want we willen allebei een grote familie hebben.