Kind en 20 jarig bestaan
Mitra's blog

Kind en 20 jarig bestaan

KIND

Op m’n 29, we waren toen al 9 jaar samen kregen we eindelijk Diana. Het was best lastig om zwanger te worden en we hebben het echt niet cadeau gekregen. IVF kliniek in, IVF kliniek uit. Hormonen spuiten en clomid slikken, ik was er ziek van! De hele dag voelde ik me ellendig, maar ik had het er voor over. Ik wilde zo graag een eigen kindje.

Ik vind adopteren toch echt een brug te ver. M’n man wilde er wel een uit Turkije adopteren, maar nog zo 1 in huis leek me ook niks. En ik wilde dat dit kind op mij zou lijken. Uiteindelijk na vijf jaar ploeteren was ik zwanger. Dat was een hel. Daarom hebben we ook maar een kind. Gelukkig is Diana hartstikke lief. Niet echt slim, dat heeft ze van d’r vader, maar wel echt mooi.

Ze heeft een goed hart en dat is ook wat waard. Tuurlijk mag ze nog wel een kilootje of 20 afvallen, maar dat is lastig met zo’n kookgrage moeder. Diana helpt me met de bed and breakfast. Zij heeft de hotelschool gedaan, maar niet helemaal afgemaakt, helaas. Maar desalniettemin kan ze me prima helpen bij het verschonen van de lakens en het dekken van de tafel. Ze is ook vriendelijk naar mijn klanten toe en dat vind ik eigenlijk het belangrijkst.

 

20 JARIG BESTAAN

Afgelopen zomer bestond mijn bed and breakfast 20 jaar. En dat hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is belangrijk de positieve dingen in het leven te benadrukken en te vieren. Cerpil had samen met Diana een taart laten maken bij de bakkerij in ons dorp, maar deze was lang niet zo lekker als dat ik hem zelf zou maken, maar het gaat om het idee. Er waren bijzonder veel gasten uitgenodigd. Eigenlijk iedereen die ooit bij ons had gelogeerd.

We dachten; dat is meteen goede reclame. Ook voor mensen die al een paar jaar niet waren geweest is het weer even een herinnering aan het bestaan van de bed and breakfast. Nou, nou, nou wat een feest was dat! We mochten wel 100 man verwelkomen! We hadden een dj geregeld en vlaggetjes opgehangen en er was voor iedereen cake en ranja of koffie.

We hebben hele positieve berichten gekregen over onze bed and breakfast en de nadruk lag natuurlijk op onze gastvrijheid. We zijn nu de bed and breakfast aan het verbouwen om nog meer gasten kwijt te kunnen door al deze positieve feedback. De bed and breakfast is toch m’n eerste kindje en er gaat een hoop energie en tijd in zitten.