Even voorstellen
Mitra's blog

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Mitra! En ik heb er zin in! Wie kan zeggen dat haar meisjesdroom is uitgekomen? IK! ME! MYSELF! AND I! Ik ben de koningin van bed and breakfast en ik hou ervan. Ook van puzzelen, maar ook van bed and breakfast.

 

DE DROOM

Als kind verzorgde ik graag het ontbijt voor de hele familie. Ik stond vroeg op en ging broodjes bakken voor iedereen. Ik denk dat bakken en koken in je dna moet zitten, want dat hoor je toch niet vaak over kinderen. M’n ouders vonden het in het begin nog wel eng dat een meisje van vier jaar oud in de weer was met de oven en pannen en vuur. Maar die terughoudendheid is uiteindelijk vanzelf over gegaan, omdat ik anders heb bewezen.

Nog nooit is er een ongeluk gebeurd en nog nooit heb ik mezelf pijn gedaan. Iedereen was altijd verrukt van de combinaties die ik maakte als klein kind, maar ook nu ik ouder ben. Ik heb altijd die creativiteit bewaard en kan deze volledig benutten in mijn bed and breakfast. Ook later op school deed ik veel voor de kindjes uit m’n klas.

Met pasen zorgde ik voor een gedekte tafel en kookte ik 32 eieren om te beschilderen. Ik ben altijd een zorgzaam type geweest. Ook m’n zus en nichtjes zien mij meer als hun moeder dan hun eigen moeders. En dat geeft een aangename druk. Ik doe het graag en krijg er veel voldoening van. Al wil ik natuurlijk niemand voor de schenen schoppen.